Apple MacBook Air review

Thursday, May 24, 2012


MacBook Air De la Apple m-a impesionat prin designul futurist, fiind cel mai subtire de pe piata avand si un sistem multi-touch. Sistemul multi-touch nu este implementat in ecran asa cum m-as fi asteptat, ci pe trackpad si functioneaza foarte bine,insa nu poate fi folosit deocamdata in toate programele.
MacBook Air are un procesor Intel Core 2 Duo cu o frecventa de 1,6 GHz, memoria de lucru este de 2 GB avand o frecventa de 667 MHz iar memoria de stocare este de 80 GB si este conectat pe PATA. La conectivitate are suport Wi-Fi si bletooth,un singur port USB (acesta fiind un minus foarte mare din punctul meu de vedere , din motive usor de inteles) si un port DVI. Bateria rezista 4-5 ore.
Ca minusuri, pe langa cel mentionat mai sus, si anume ca are un singur port USB, ar mai fi ca nu are Enthernet si componentele cum ar fi harddisk-ul, memoria RAM sau bateria nu pot fi schimbate de utilizator. Evident celor de la Apple le convine, astfel mai trag niste sute de verzisori pentru inlocuirea acestor componente. Cu toate astea oricine si-ar dori un asa laptop macar pentru o zi. Nu-i asa???

0 comments:

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP