Orange Tablet

Thursday, May 24, 2012

PRO

- 12 homescreen-uri customizabile
- android 2.1
- difuzoare stereo
- posibilitatea de a fi folosita tableta ca o rama foto datorita suportului
- display capacitiv

CONTRA

- nu se incarca prin USB
- camera slaba 
- vizualizare homescreen doar in mod landscape

Sumar
Orange Tablet este o tableta cu Android 2.1, avand o diagonala de 7 inch si cu o rezolutie la display de 800x480 pixeli. Poate fi utilizata ca un telefon, rama foto sau un mini PC. Un adevarat dispozitiv 3 in 1. Iese in evidenta cu stand-ul integrat, care sprijina tableta astfel incat sa o poti utiliza ca o rama foto digitala, un videoplayer sau ca un ceas cu alarma , de pus pe noptiera. Sistemul de operare Android, cu versiunea 2.1, il face sa para un telefon de dimensiuni mai mari. Toate functiile pe care le gasim pe orice telefon cu Android le regasim si pe aceasta tableta, mai putin functia de a crea un hotspot wifi si functia de modem.

Homescreen-u este impartit in 5 categorii: Home, Web, Entertainment, Communications si Favorites, fiecare avand cate 2 pagini, toate customozabile cu shortcut-uri la aplicatii, widget-uri de vreme, calendar, ceas, rss feeds. Foarte placut este setarea unei imagini live de fundal, care da viata tabletei. Un minus aici ar fi imposibilitatea de a utiliza tableta in mod portrait decat in anumite aplicatii Display-ul, fiind capacitiv, este usor sa umblii prin homescreen sau prin meniul sistemului de operare. Se simte totusi un mic lag, asta probabil si datorita procesorului de 768MHz. Memoria este de 512 RAM , cantitate recomandata pentru un dispozitiv care suporta multitasking pentru aplicatii. ?
Conectata la un calculator, devine un dispozitiv de stocare in masa astfel poate fi accesata memoria interna de 8GB si pot fi transferate fisierele foarte usor. Din pacate nu beneficiaza de functia de incarcare prin usb, tableta nu se incarca decat daca este conectata la o priza. Acumulatorul de 2200mAh se poate dovedi ineficient in cazul in care se urmaresc videoclipuri sau se navigheaza pe internet, mai mult de 3,4 ore. La o utilizare medie, bateria poate dura pana la o zi.
Trebuie sa mentionez si camera foto de 2mp care este una modesta, mai ales in conditii de luminozitate redusa.

0 comments:

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP