Samsung Galaxy Tab review

Thursday, May 24, 2012

PRO

Asa cum mai toti marii producatori de telefoane mobile au inceput sa dezvolte tablete sau pad-uri, a venit si randul celor de la Samsung sa ne uimeasca prin creatia lor: Galaxy Tab
      Tableta celor de la Samsung ruleaza cu un procesor de 1 GHz care are o memorie de 512 MB RAM si un sistem de operare Android 2.2 cunoscut si sub numele de Froyo.Inca de la prima utilizare se poate observa ca sistemul touch-screen si senzorii lui se comporta foarte bine,  navigarea facandu-se foarte usor. 
            Galaxy Tab are doua camere in dotare: una de 3.15 Megapixeli cu autofocus si blitz, folosita pentru poze si inregistrari video si o a doua camera de 1,3 Megapixeli folosita pentru apeluri video.Fata de principalii sai competitori, Samsung-ul are posibilitatea atasarii unui card de pana la 32Gb si unei cartele sim de date, iar memoria interna este de 16Gb. In plus, are modul GPS, WI-FI si Bluetooth, toate acestea fiind unite intr-o carcasa slim de numai 380g si 12 mm grosime.
            Tableta are o autonomie de pana la 6-7 ore de redare video High Definition continua, iar in rest: 2-3 zile in conditii de stand-by si utilizare medie.
  Suporta java player si are o multime de aplicatii de care va puteti folosi intr-o zi normala de serviciu sau una libera. Ofera acces la majoritatea tipurilor de email(G-mail, Microsoft Exchange, sau alte conturi POP3), puteti citi ziare sau reviste online, puteti citi si edita documente office si aveti acces la toate retelele de socializare, iar daca toate acestea nu sunt de ajuns: se pot gasi o multime de aplicatii din toate domeniile cu ajutorul Android Market.
            Pe intreaga perioada in care am testat tableta, am fost impresionat de acel Flash player care face diferenta, fie ca vrei sa iti verifici contul bancar online, fie ca vrei sa vezi un filmulet pe internet, posibilitatea folosirii multitasking-ului si de aplicatia GooglePlaces care iti arata fiecare cafenea, cinematograf, restaurant din zona in care te afli cu tableta, si cum sa ajungi la ele.

CONCLUZIE
Din punctul meu de vedere, toate aceste caracteristici ale Galaxy-ului Tab il fac unul dintre cele mai reusite gadget-uri din zilele de astazi si nu am descoperit inca o parte care sa ma dezamageasca.

0 comments:

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP